Det var den helgen!

EFTER EN HELT FANTASTISK HELG i Varberg är vi nu åter på hemmaplan. Uppackning, några maskiner tvätt och allt annat som hör till när man varit borta en helg. Nu ska vi bara fira Midsommar och sedan drar vi hemåt igen med ekipaget. På midsommardagen ska vi ånyo på arbetsläger i Lund för då ska Steffanie och Peter flytta till Malmö. På söndagen sedan är det dags för oss att packa ihop och checka ut innan 12.00. Det har varit jätteskönt och ännu skönare att både Anna och Oskar samt Pudelbusarna och därefter Steffanie och Peter har haft möjlighet att också få njuta av Varberg och husvagnen.

Vi frågade i dag om vi kunde stå kvar även efter Midsommar men det gick tyvärr inte. Vår plats (som vi har nu) är redan uthyrd för resten av sommaren. Vi går faktiskt i tankarna att sätta upp oss på kö för en årsplats. Om och när vi får det kommer vi inte att åka dit varje helg, vi har ju ändå ett hus och stor trädgård att sköta, men då kan ju våra barn med respektive nyttja stället.

Ja, vi får väl se om det är möjligt att få en plats…

10 kommentarer tillDet var den helgen!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>