Absolut

INGENTING ATT BERÄTTA DENNA DAG OCH KVÄLL. Möjligtvis skulle det då vara att jag har etter än värre träningsvärk än jag hade i går…Jag som i min enfald trodde att ont ska med ont förgås då jag äntrade gymmet i går eftermiddag.

I dag kunde jag knappt gå än mindre simma så det blev allra pliktskyldigast 500 meter. I och för sig kändes det ganska bra när jag väl mjukat upp i bassängen men innan dess – phew!

Jag gick från simhallen till jobbet men det var inte med några raska steg 😉

Efter jobbet lämnade vi in min ”50-årspresent” som jag fick vid 53, dvs tavlan på vårt hus som Woffegubben äntligen fick klart och som borde vart klar för tre år sedan. Men skam den soom ger och inget är som väntans tider…

Förutom det NADA. Bara stillasittandes och vid tvång (eller dödshot) endast små försiktiga rörelser.

5 kommentarer tillAbsolut

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>