Vart tar tiden vägen

VI BÖRJADE DAGEN med en riktigt skön promenad runt Årstaviken (tror jag det hette). Vi åkte tunnelbanan till Globen och därifrån blev det en rejäl bit innan vi kommit runt. Vi var både trötta och hungriga när vi kom åter. En och en halv timma tog det att ta sig runt och sedan tillkom ju tid för resan till och från. Nåväl, det smakade gudomligt gott med frukost vid hemkomsten.

Resten av dagen har vi åter ägnat åt hemsidans manikyr – Steffanie är bara så duktig på det här.

Jo, sedan har jag ju blivit ett år äldre i dag och telefonen har gått varm med gratulationer…som om det vore något att fira?! Svärmor och svägerska har ringt från Tyskland och likaså Anna,Oskar och Woffegubben och till och med en av mina favoritkonsulter har grattat via sms. Sedan har ju förstås Puslingarna sms:at också 😉

Vi har dock inte gjort någon stor affär av detta i dag då vi varit fullt upptagna med viktigare saker som HTML och Stylesheet 😉 Kanske går vi ut och äter något gott allihop när vi kommer oss samman under helgen.

I morgon kommer Woffegubben och då ska han och Lilla Monsterbarnet först ägna sig åt lite bilvård av hennes Micra. Steffanie och jag ska åka till Ikea och bröta runt lite.

Ja, som jag sagt så går tiden alldeles för fort och jag hade gladeligen kunnat vara här ett par dagar till…

6 kommentarer tillVart tar tiden vägen

 • Vad fint du fått! Snyggt jobbat av mönsterbarnet!

  Har du bytt siffra? En vädur alltså? Stort grattis och stor kram från mig!

 • Lilla Mysan

  GRATTIS! Hipp, hipp; hurra, hurra, hurra, hurra! *blåser i en sån där vissla med strut på som vecklar ut sig*

 • Jerry> Tack! Jo, det stämmer – både väduren och att jag bytt siffra.

  Att här är fint är enbarat Stora Monsterbarnet förtjänst men jag tar åt mig äran 😉 *Stor kram tillbaka*

 • Man tackar och bugar! Jag kan riktigt höra ljudet från papptrumpeten 😉 *Kram*

 • Ojojoj vad fint här är nu!!!!

 • Anna> Tusen tack…du vet ju vilken hjärna som arbetat 😉 Jag har i alla putsat ett av hjärnans fönster 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>