På banan igen!

TACK VARE STORA MONSTERBARNET MÖNSTERBARNET förstås. I dag har vi (hon) flyttat hemsidan till nytt webhotell och det var nog meningen att jag skulle lära mig massor av det Steffanie gjort i dag men hon är ju så himla duktig och snabb så det är frågan om jag kommer härifrån med något annat än stor ödmjukhet för all hjälp jag fått.

Tågresan hit i går kväll gick fint. Jag hade Ipoden som sällskap och det var skönt att sitta några timmar och slappa. Woffegubben är kvar därhemma och försörjer familjen men kommer även han till Stockholm på fredag.

Vi har inte bara flyttat hemsidan i dag utan hunnit med en skön promenad i det fina vädret. Efter ett besök inne i staden hoppade vii av tunnelganan en station innan och fick på så vis en skön stund i solen.

Nu är flickebarnet och tränar och jag ska börja det tunga arbetet med att gå igenom alla inlägg för att se att allt ser bra ut och om inte justera tills det ser bra ut 😉

Jag fattar fortfarande inte hur vi ska hinna med allt, jag skulle behöva vara här i minst två veckor, då vi inte ens påbörjat Woffegubbens dagbok ännu och i morgon vill Lilla Monsterbarnet att vi ska komma ut till henne och Puslingarna. Och det vill jag ju oxå eftersom resväskan till stora delar är fylld av överraskningar till Puslingarna.

4 kommentarer tillPå banan igen!

 • Lilla Mysan

  Nämen kolla! Va tjusigt! Grattis till nya sidan!

  Kram!

 • Lilla Mysan> Åhh, tack! Som du säkert förstår har familjens geni gjort det mesta och jag har bara suttit bredvid och kollat så hon gör rätt 😉

 • r2

  Oj, här var det omgjort. Snyggt, Angela.

  Hur är det i Stockholm? Har du hittat någon bostad till oss än? Vi räknar med att du fixar det 🙂

 • Oj, det låter som om jag måste stanna längre då 😉

  Ni kan inte dela med Stora Monsterbarnet?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>