Oj, det är ju redan i morgon

TROTS ATT VI GICK UPP en timma tidigare i dag har vi inte hunnit med allt som vi hade ambitionen att göra. Steffanie och jag hann äta frukost innan Anna och Puslingarna dök upp.

puslingar.jpg

Och inte långt därefter kom Woffegubben som kört hemifrån tidigt i morse. Vi serverade dom en liten sen frukost bestående av risgryngröt med tillbehör.

frukost.jpg

Sedan drog Anna, Puslingarna och Woffegubben vidare till Upplands Väsby för lite bilfix. Det skulle på sommardäck på Annas lilla Micra och lilte rost skulle bort.

Steffanie och jag drog iväg till Kungens kurva och Ikea. Det skulle köpas glasdörrar till Steffanies bokhylla samt komplettera med några hyllor till.

Gissa om vi fick hjärtat i halsgropen då det visade sig att några glasdörrar i bok fanns inte att finna då just den skulle utgå i sortimentet. Jag trodde ett kort ögonblick att ungen skulle dö på kuppen. När vi sansat oss något så fick vi biträdet på Ikea att ringa runt och det visade sig att dörrarna fanns att få på Ikea i Uppsala. Phew! Den dagen räddad!

Vi köpte alltså de kompletterande hyllorna, som fortfarande fanns i lager, och lite annat småkrafs såsom gardiner och ny stänger till dessa osv osv, lastade bilen och åkte hem till Bandhagen med detta lass.

ikea.jpg

En snabb lunch när vi var hemma och sedan bar det av mot Uppsala i full fart. Nåja, full och full vi hamnade precis i rusningstrafiken så det tog lite tid att komma ur stan men sedan gick det undan. Vi fick våra dörrar och hittade även lite annat 😉

Hem till Bandhagen igen och lasta ur eländet och när vi var klara med det så kom Woffegubben åter från Anna. Sedan svabbade jag storarumsfönstret och Woffegubben fick upp nya stången som vi därefter prydde med dom nya gardinerna.

I morgon ska det skruvas och donas då dörrarna ska på och dom nya hyllorna ska sättas ihop. På kvällen har Anna reserverat bord för oss alla på en restaurang dom har där hemma vid.

En lång dag och nu är det nog dags att sova om det ska hinna bli någon ork kvar till skruvandet.

6 kommentarer tillOj, det är ju redan i morgon

 • Lilla Mysan

  Du menar att du varit bara 1,5 km från mitt vardagsrum utan att säga till?! 😉 Inte för att jag har varit hemma nåt den senaste veckan, men ändå. *spelar upprörd*

 • Lilla Mysan

  Du menar att du varit bara 1,5 km från mitt vardagsrum utan att säga till?! 😉 Inte för att jag har varit hemma nåt den senaste veckan, men ändå. *spelar upprörd*

 • Lilla Mysan

  Du ser ju hur upprörd jag blev, postade samma inlägg två gånger! 😀

 • Lilla Mysan> Ojdå, men å andra sidan som Stora M-barnet så klokt sade när jag läste upp din kommentar…ja, men nu hittar du ju till Uppsala morsan så då kan du ju åka dit när du vill! Vi pratade faktiskt om dig men jag sade att när det är så stressigt som det var är det inte kul – man ska ju ha lite tid vid en träff. Steffanie föreslog att vi skulle ringa dig och eventuellt ta en fika tillsammans på Ikea men då förklarade jag att du hade fullt upp med pluggeriet denna vecka och att det säkert inte hade funkat i alla fall. *Kram och trevlig helg*

 • Lilla Mysan

  Kloka barn du har! Det är nog ärftligt 🙂 På den maternala sidan alltså! 😉

  Kram!

 • Lilla Mysan> Ja, dom är ruskigt kloka – där ligger jag i lä 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>