Ingen vidare bra start på dagen

I MORSE, NÄR VI KÖRT CIRKA FEM KILOMETER kom jag å att ”vi” glömt Woffegubbens finkläder som han skulle ha på sig i kväll då det var baluns med 25-årsklubben. Det vara bara att vända. När vi åter var på väg, stressade och försenade, så kom jag på att jag glömt mitt kort (passerkortet till jobbet) då jag bytt byxor sedan i går. Bara till att vända igen.

DET blev inte något sim i morse då tiden inte räckte till det på grund av alla vändningar.

Dagen på jobbet var en förfärligt jobbig dag då jag satt i möte hela dagen. Samma möte som upprepades fyra gånger…

Kvällen däremot var desto bättre då jag och en arbetskamrat var på Bryggeriet (på Avenyn) och surplade gott vin, åt god mat samt tjötade några timmar under tiden som Woffe då var ute och roade sig med 25-årsklubben. Där får jag tyvärr inte vara med eftersom det är för folk som varit anställda 25 år eller mer i företaget. Jag är fortfarande relativt nyanställd med mina 18 år 😉

Det är frågan om jag någonsin kommer att få uppleva den dagen då jag varit 25 år på arbetet.

5 kommentarer tillIngen vidare bra start på dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>