Gröna jätteoliver

FULLPROPPADE MED VITLÖK…det är vad just nu sitter här och smäller i mig! Gott är det och säkert nyttigt också – för mig. Värre är det väl för Woffegubben som ska stå ut med min andedräkt i natt. Får se om han ligger kvar eller äntrar gästrummet 🙂

Efter jobbet var det gymet som gällde. Jag försökte mig på en liten fuling om att vi kunde handla och åka hem i stället och gyma tidigt i morgon bitti.

Men se det gick inte den nitiske herrn Müller med på 😉

Och nu, så här efteråt, får jag nog säga att det var bra att han inte ”gick på den lätte”. Det är ganska skönt när man är klar och kan känna sig lite duktig och stolt.

Vi körde lite mindre uppvärmning i dag men det berodde faktiskt på mig för mina ben var lite trötta efter veckans cykelbravader. Därav bara 10 minuter.

Styrkan blev 1 timma men det berodde nog mest på att det var så lite folk så vi kunde köra passet väldigt koncentrerat. Fredagar är bra dagar att träna på ur just den synvinkeln.

Resten av kvällen blir det nog soffan och dumburken. Det ska bli fint väder har det lovats så i morgon ska förhoppningsvis rullgardinerna till altanen komma upp. Lite röj i trädgården hade pckså varit skönt – den som lever får se.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>