Bra att kunna kombinera

ARBETE MED MOTION! Jodå, jag cyklade in till jobbet i dag. Det var visserligen inte så varmt som jag ville ha det men jag blev varm så det räckte till och blev över. Det var en i alla synvinklar mycket trevlig cykeltur in till jobbet i dag för när jag kom till Lerum så undrade jag var som var på G. Hela Lerum var på fötter och och det satt funktionärer (förstod jag eftersom dom satt på campingstolar med flaggor lite här och var) i varje buske. Något fundersam insåg jag när jag närmade mig centrum att det var något lopp för unga människor. Massor av barn sprang och det såg helt ljuvligt ut med alla ungar som joggade på. Polisen och funktionärer hade vid flera korsningar/rondeller stoppat biltrafiken. Härligt!

När jag sedan kom till Partille, precis efter Jonsered, stod det massor av bilar parkerade på en sidoväg parallellt med E20 och jag förstod, då jag såg en klä på sig en våtdräkt, att det var årets badkarsrally som hålls i Säveån. Hade jag bara anat detta ”folkskådespel” hade jag givetvis tagit med mig kameran och fångat alla härliga ungar!

Nåja, jag hamnade så sakteliga där jag skulle och uppgraderingen gick jättebra och vi blev klara redan i dag. Härligt för då behöver jag inte åka in i morgon som vi först hade räknat med. Följande resultat gav ”ditfärden”.

EFFEKTIV CYKELTID: 1 timma, 40 minter och 21 ssekunder.

MEDELHASTIGHET: Glöme jag att notera…

MAXHASTIGHET: 39,0 km

DISTANS DAGENS TUR: 3 mil, 2 km och 900 meter.

TOTALSTRÄCKA (sedan sista nollställning): 14 mil, 9 km och 900 meter.

Och pulsmätaren var förstås på:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 628 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 119.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 21 minuter och 23 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 40 minuter och 38 sekunder.

Eftersom vi blev klara redan 17.30 så beslutade jag mig för att cykla även hem. Annars, om det blivit mycket senare, hade jag nog ringt efter Färdtjänsten 😉

Det var dock något trögare hem…vilket den uppmärksamme kan se på tiden 😉

”Hemfärden” gav resultat den också:

EFFEKTIV CYKELTID: 1 timma, 51 minuter och 15 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 17,6 km.

MAXHASTIGHET: 40 km.

DISTANS DAGENS TUR: 3 mil, 2 km och 750 meter.

TOTALSTRÄCKA (sedan sista nollställning): 18 mil, 2 km och 200 meter.

Pulsmätaren:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 660 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 117.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 17 minuter och 50 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 51 minuter och 13 sekunder.

Men det känns bra, bara lite ömt på vissa mindre ädlare delar av kroppen. Eftersom vi slipper jobba i morgon, vilket jag först hade räknat med,, så känns det inte så illa.

Nu ska Woffegubben och jag se en film. Vi har nämligen köpt en DVD som vi för en gång skulle inte hade innan och inte heller har sett. Det ni, kära läsare, hör inte till vanligheten när det gäller den här familjen…?! Det blir Jack Nicholson i About Schmidt.

2 kommentarer tillBra att kunna kombinera

  • Anna

    ’lulu! vad tyckte ni om filmen? jag har sett den o gillade den inte…. kram anna

  • Anna> Njae, lite seg är den så vi sparar resten till i morgon för jag är sååå trött och Woffe med. Men jag gillar ju Jack N. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>