35-årsjubileum

VAKNADE REDAN HALVÅTTA I MORSE och kunde inte somna om så jag steg upp och gjorde mest ingenting. Jag råkade dock kasta en blick ut mot trädgården genom fönstret och såg till min stora glädje en JÄTTE stor knopp på min Magnoliabuske. Ja, det var fler knoppar men just denna är nära att brista snart.

magnoliaknopp.jpg

När jag ändå hade kameran i högsta hugg så passade jag på att ta en bild på mitt blommande Rosenmandelträd. Det kommer att bli ännu fler blommor men här är en försmak av detta vidunderligt vackra träd.

Rosenmandelblom.jpg

Även Forsythian har slagit ut.

forsythian.jpg

I dag firade Gråbo torg 35-årsjubileum. Torget var en enda stor marknadsplats och vi var ju bara tvungna att titta dit på väg till gymet.

grabotorg.jpg

Det är inte så ofta det händer något i Gråbo så det var kul att titta in. Barnen var nog speciellt glada för det fanns en stor hoppborg som kunde rasa av sig energin på.

hoppborg.jpg

Och jag blev jätteglad när jag såg att min hårfrisörska var på plats och dessutom hade några minuter över till mig. Normalt är det alltid stängt på lördagar och jag hade faktiskt samma morgon funderat över hur och när jag skulle få tid att klippa mig innan resan till Stockholm. När jag såg att hon var där så sade jag:

– Åhh, vilken tur att du är här i dag. Jag ska nämligen resa till Stockholm nästa vecka och hälsa på barnen.

– Ja, så där kan du ju inte se ut när du ska till Stockholm, svarade Hanne.

Sagt och gjort – hon fick helt enkelt snygga till mig!

Gelaklipps.jpg

Det var inte bara nasare på vårt lilla torg…Nej, vi hade besök av Radio 88 från Partille som direktsände. En radioman gick runt och intervjuade folk och dom fick önska sig musik som spelades alltmedan man hörde radiosändningen från stora högtalare.

Det ni!

radio.jpg

Så nu är väl lilla Gråbo världsberömt ända bort till Partille 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>