Vad gör man?

NÄR MAN VAKNAR HALV ÅTTA och solen lyser som en tok på himlen? Jag hade ju redan innan bestämt att jag skulle putsa fönster om viljan infann sig under påskhelgen. Men 07.30 är det fortfarande kallt ute trots den gula fina solen.

Jo, man planterar om resten av sina orchidéer och slipper på så vis påhälsning av ORIS (Orchidéernas Rätt I Samhället). Phew, det var nära nu att jag skulle mista vårdnanden om de små raringarna. Men nu är det gjort och bildbevis kommer här.

nyjord.jpg

Resten av kompisarna från vardagsrummet, de som ännu inte är mål för utredning av ORIS och som har godkänd jord, står nu i duschen där dom fått sig en välbehövlig genomvattning samt mist allt damm på bladverket.

Dusch.jpg

Och nu, när klockan passerat 10.00, kan jag nog gå ut och putsa fönster utan vantar 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>