Om det blir

SJU TORSDAGAR I NÄSTA VECKA så vet jag varför 😉 Saken är nämligen som sådan att i dag var Woffegubben med mig på gymet för en testomgång och det hela slutade med att han tecknade ett årskort. Jojo, så om kommande veckas sju dagar skulle vara torsdagar allihop så finns förklaringen här.

Det var jättemysigt att ha sällskap på gymet. Visserligen fick inte jag så mycket gjort i dag då jag visade Woffe hur alla maskiner fungerade och lite hur man tränar men nu har vi satt upp honom så har får en tränare som visar runt. Det är givetvis mycket bättre och då får han ju dessutom lite proffsiga tips och råd.

Under alla omständigheter ser jag fram emot att vi kan träna tillsammans. Jag har känt mig lite ensam och ”övergiven” på gymet. Allt annat vi gör simmar, vandrar, joggar eller stavgår eller vad det nu kan vara så gör vi det alltid tillsammans. Man har ju då alltid en gemensam upplevelse och kan prata och diskutera med samma erfarenhet i bagaget. Min gymträning har jag inte kunnat ventilera så mycket eftersom Woffe då inte förstår vad jag menar. Men det är det slut på nu.

På ”mitt” gym är det många som tränar i par och då har man alltid någon att prata med och framför allt inspirera varandra när det känns tungt och han på axeln försöker övertala dig till att skita i gympasset.

6 kommentarer tillOm det blir

 • Lilla Mysan

  Näej! Inte sju torsdagar! Inte nästa vecka! Mannen kommer ju på fredag. Det skulle betyda att han inte kommer… eller?! *buäh* Det är det jag alltid har sagt – fysisk träning är inte bra på något sätt. Smittsamt verkar det vara också – bäst att hålla sig på avstånd 😉

  Kram

 • Lilla Mysan> Nä, sju torsdagar blir det bara i Gråbo – inte i Uppsala. Bor man in Uppsala förväntas man var alldeles för smart för att gå på så dåliga argument 😉 Men han har varit topspeedad hela dagen med undantag för en timmes sömn. Jo minsann, han har dragit runt Snabeljohan över hela huset och därtill sågat av en dörr, som råkade bli lite för stor när vi lade in in parkett, som borde gjorts för två månader sedan. Sedan har han som vanligt röjt undan efter middagen. Det blir riktigt spännande det här! Jag hoppas att ni, du och Mannen, får en riktigt trevlig helg tillsammans! *Kram*

 • Så söta ni är, du och pappa 🙂

 • Lilla Mysan

  Puh! 🙂 Jisses vilken fart han fick! Man kanske skulle köpa ett träningskort till Mannen så det blir nåt gjort hemmavid 😉

  Kram

 • Lilla Mysan> Jomen så är det ju…kvinnans list övergår mannens förstånd 😉

 • Anna> Du är allt bra söt du oxå! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>