Nästan tvåtusen

VARAV 670 ÄR KALORIER som jag gjorde slut på under cykelturen hem. Resten är kronor som gick åt hos tandläkaren/hygienisten.

Besöket hos tandläkaren tog nästan två timmar…hujedamejjen och då var merparten av tiden naturligtvis inne hos hygienisten.

Jag var alltså inte tillbaka vid jobbet förrän strax före 18.00 men skam den som ger sig. Jag lämnade över bilen till Woffegubben samt bytte om i alla hast och gav mig iväg. I dag gick det undan kan jag lova! Ingen motvind och trots att jag tog den ”långa” vägen blev totaltiden 1 timma, 38 minuter och 58 sekunder! Om man jämför det med tisdagens tur som tog 1 timma, 58 minuter och 21 sekunder så kan man nog påstå att jag slagit mitt personliga rekord. Men å andra sidan hade jag motvind då 😉 Jisses vilken cykeltur! När jag kör den andra vägen (den korta) som är 2,8 mil brukar jag sällan hamna under 1 timma och 30 minuter…

Japp, här kommer resultatet:

EFFEKTIV CYKELTID: 1 timma, 38 minuter och 58 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 19,7 km.

MAXHASTIGHET: 41 km.

DISTANS DAGENS TUR: 3 mil, 2 km och 590 meter.

TOTALSTRÄCKA (sedan sista nollställning): 11 mil, 7 km och 100 meter.

Pulsklockan:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 670 varav 50 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 123.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 29 minuter och 38 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 40 minuter och 33 sekunder (rödljus).

Jo, min Kompis Eurasiern låg fortfarande under bordet och iddes inte ens skälla ut mig i dag. Han börjar alltså vänja sig så nu gäller det att hålla det stadiet.

Jag hade ju inte kameran med i dag och då såg jag givetvis flera utslagna Tussilagon!!

5 kommentarer tillNästan tvåtusen

 • Lilla Mysan

  Ååh, tussilago! (Eller puss-i-lagård som jag trodde de hette när jag var liten.) Nedräkningen till sommarlovet har börjat! 9 veckor kvar…

 • Lilla Mysan> Ja, visst är det något särskilt med pussar i lagården 😉 Nio veckor….mmm den som ändå hade sommarlov att se fram emot. *Kram*

 • Lilla Mysan

  Ja, sommarlov är inte så dumt. Fast lov och lov förresten… Måste ju jobba alla 12 veckorna. Men då är man åtminstone ledig när man kommer från jobbet. Det finns fördelar och nackdelar med allt 🙂

 • Lilla Mysan> Nä, det är ju sant fast å andra sidan är det något annat än att vrålplugga och har du tur kanske du får jobba med sådant som dina studier handlar om. Jo, men vi är nog rörande överens att trots att vi egentligen har något sommarlov varken du eller jag så är sommaren en lisa för själen 😉 *Kram*

 • Lilla Mysan

  Oja! Sommar… Underbart! *längtar* 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>