Gissa vad vi har för väder???

FULLT ÖS PÅ PÅ SNÖANDET! IGEN! Ska det aldrig ta slut. För tusan, det är ju snart april och snart är det dessutom påsk. En vit påsk är väl något att se fram emot? BLÄÄÄÄ! Och vi som faktiskt brukar ta premiärturen för säsongen med husvagnen till påsk – det kan man definitivt glömma!

Frågan är om det här med väder, och framförallt då vinter, blir värre och värre med åren? Usch, det känns inte som om jag står ut en dag till! Om ändå solen kunde titta fram men nej då, grått och grått samt detta evinnerlig snöande till och från.

I dag har jag haft styrgruppsmöte, det andra i ordningen, med styrgruppen för användare från många av sveriges tidningar, och för all del en del norska, som använder sig av samma system för webannonsering. Det drar ihop sig till den årliga användarträffen och då har givetvis styrgruppen en del att stå i.

Men vi var ändå klara strax efter lunch så det blev en del annat gjort i dag också. Avslutade sedan dagen med ett MBL-info-möte.

En något svag tanke, i morse, var att vi skulle gå gemensamt till gymet efter avslutad arbetsdag men så skulle Woffegubben till posten och föreslog att han kunde lämna mig vid gymet och komma sedan. Men se det passade inte mig så det fick bli posten samt inköp av mjölk som det var tomt på där hemma vid.

Det får bli gym i morgon i stället. På onsdag ska Woffegubben få sin genomgång på gymet och då tänkte jag snika mig med så kanske jag lär mig något också 😉

Jag har i alla fall simmat vilket inte Woffe gjorde i morse för bilen såg ut som en katastrof av allt salt som skvätt upp från vägarna så han föredrog att ta den tiden till att svabba av bilen.

Snart vankas del tre av Saltön vilket är som en lisa för själen. Då ska jag ”baka” in mig i filten och njuta varje sekund! Och bara för bli extra varm blir det nog en irish coffe om nu någon av oss ids sätta på lite kaffe och vispa lite grädde…….

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>