Fyranyran

Inspirerad av en mycket god och läsvärd nätvän kommer nu min version av Fredagsfyran

Tema: Påsk

1. Vad finns på påskmiddagsbordet idag?

I dag slarvade vi till med blåbärspaj och Irisch Coffe så det blir någon lätt varaiant till middag men i morgon vankas det ”riktig” påskmat med ägg, sill, färskpotatis, lax, prinskorvar, köttbullar (+ köttbullar och korv av kyckling till mig som inte äter kött) lite goda salladsblandningar med skaldjur i och grönt förstås för att döva samvetet en aning…ja sedan får det nog räcka.

2. Blir det någon utomhusaktivitet i helgen?

I dag har vi varit ute och cyklat till och från gymet en tur på 2,2 mil. Om vädret går på, som i dag, med strålande sol så blir det svårt att inte ge sig ut i skogen och luffa. Vi får se.

3. Vad har du alltid velat göra på påsken men aldrig fått möjlighet till?

Det kan jag inte inse vad det skulle vara, nej. Däremot saknar jag våra barn just denna påsken. Vet inte varför men det är nog det fina vädret. (Eller så är det åldern). Hade mycket gärna luffat i skogen med ungar och puslingar och kanske grillat lite korv. (Det är nog åldern)!

4. Vad kom först, hönan eller ägget?

Ja, det kan man fundera över 😉

Och nu har Woffegubben haft ”planeringsmöte” några timmar på soffan och jag har förberett för morgondagens sysslor så nu får det väl bli lite TV-soffa.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>