Beauty moments

ÅTMINSTONE NÄR DET ÖVER…jo, jag har varit på gymet. I dag kändes det en aning trögt men fick gå. Normalt styrketränar jag inte två dagar i sträck men förra veckan blev så hattig så jag kände mig manad att ta ett pass i går och det innebär att det i alla fulla fall blev två dagar i sträck.

Det blev som sig bör med 30 minuter uppvärmning i roddmaskien och därefter 85 minuter styrka, överkropp. Till sist bara 60 minuter motion i crosstrainern, brukar ju försöka köra 90 minuter. Men å andra sidan simmade jag 24 minuter i morse 😉

2 kommentarer tillBeauty moments

  • Snurran

    …Hur bär du dig åt för att orka så mycket på gymet? Vi värmer upp 10-15 minuter, kör vårt pass och varvar ner typ en kvart efteråt…sedan är vi färdiga både fysiskt och psykiskt…*ha det gott*

  • Åhh, hallå där! Jag tränar ju iinte hälften så mycket som du och BIM….. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>