Orden är slut – igen!

JA, VAD SKA JAG SKRIVA I DAG DÅ? Jag skrev inget i går och jag har inget att skriva i dag. Jo, vi har varit på banken och skrivit om ett av våra tre huslån…hur himla spännande är det att läsa om på en skala?

Efter banken var jag på gymet och gjorde en halv ansträngning…30 minuter uppvärmning på löpbandet och 60 minuter styrka, underkropp. Någon motion hade jag överhuvud taget inte lust med så jag åkte helt sonika hem.

Något suger musten ur mig men jag vet inte vad??

2 kommentarer tillOrden är slut – igen!

  • Snart kommer våren och ljuset! Nu har vi väntat så länge så vi börjar vissna. Men snart, snart….

  • Anna> Tack för din tröst! Just nu önskar jag att jag hade ett jämnt gott humör…samma från januari till december. På så vis kunde man vara glad jämnt. Inga upp o ner, bara positiv för jämnan….*Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>