Dagens

KVÄLLENS PASS PÅ GYMET gick något mindre trögt än sist. Visserligen funderade jag hela vägen dit på hur jag skulle orka och det kändes nästan som om jag skulle kunnat somnat vid ratten.

Men väl där så gick det ganska bra. Det är lagom med folk denna vecka eftersom det är februarilov på våra breddgrader.

25 minuter uppvärmning på löpbandet.

100 minuter styrka.

90 minuter motion på crosstrainern.

I morgon ska jag besöka farbror doktorn för min medicin börjar ta slut. Annars inga andra orsaker till detta besök. På kvällen blir det några pilsner i goda vänners lag. Och sedan är det ju faktiskt fredag efter det 🙂

Kung Bore håller oss i ett järngrepp. Tydligen ska det bli mer snö fram emot veckoslutet – bhaaa! När jag åkte från gymet hade vi 4 minus. Brrr sa Kasper när han fick se en naken häst, som min salige mor alltid sade.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>