Smittad

INTE BARA AV SPAMIDIOTER utan en del förkylningsvirus, eller vad det nu heter, tycks ha slagit läger hos mig. Därför blev det ingen joggingtur i dag. I eftermiddags fick jag nog en släng av lätt feber för jag blev så himla varm. Visserligen har det rasat in massor av spam mot kommentarerna även i dag så det skulle kunna vara ren och skär ilska också 🙂

Jag tog i alla fall beslut att hoppa joggingrundan och istället åka hem för att försöka kurera mig och kommentarerna. För visst hade det ramlat in fyra nya under tiden jag lämnade arbetsplatsen för att ta mig till hemmets härd.

Det hjälper inte hur mycket jag matar in i blacklisten så nog tusan kommer det nytt hela tiden. Har aldrig varit med om dess like förut. I bland undrar jag om det bara är jag som råkar ut för detta?

Att leva är så häpnadsväckande att det lämnar mycket litet utrymme till andra sysselsättningar.

EMILY DICKINSON

Comments are closed.