På G igen

I MORSE SIMMADE jag igen efter nästan två veckors uppehåll. Det blev 800 meter och jag kan väl inte skryta med något resultat precis. Befann mig inom rekommenderad puls, som är 115-140, endast 9 minuter av 25.

I kväll har jag varit på gymet, också det med ett uppehåll på två veckor på grund av hosta och huvudvärk. Det gick bättre än jag hade trott. Har haft ångest till och från hela dagen för detta då jag trodde jag ”tappat” allt jag kämpat mig till genom svett och tårar. Men som sagt jag började med en timma i trappmaskinen och det gick över förväntan. Sedan lite styrka och sist 20 minuter i crosstrainern där jag till och med var upp och nosade på en puls som hamnade strax under 140. Så jag ska väl inte klaga utan bara kämpa på så gott det går. Det blir ingen bra månad om man jämför med september och oktober men det är klart att man inte kan vara ”borta” två veckor från all motionsträning och ändå uppnå ett bra resultat. Nej, det viktigaste i dag var att gick skapligt att komma i gång igen vilket jag inte hade trott.

Det har för övrigt varit en mycket bra dag. Ganska lugnt på jobbet och en och annan trevlig händelse har varit mig förunnad denna dag.

Den enda smolken i bägaren var att jag fick ett samtal från den tapetaffär vi var i lördags och beställde hem tapeter i från. Ett samtal som berättade att vi inte kan få våra tapeter förrän vecka 49. Shit, tänkte jag men sade givetvis inte i telefon (någon slags uppfostran har man väl ändå). Men vi kunde ju komma förbi och välja ut några andra om vi ville. Nej, det ville vi inte….usch och fy inte gå igenom detta drama igen!

Nej, vi får vackert vänta.

Woffegubben har ringt till ”vår” bytaxi och beställt resa både till Landvetter den 19/12 och hämtning 4/1 för återresa till Gråbo. Nu börjar det nästan kännas som verklighet att vi snart är på väg till Brasilien – weee!

Nu ska jag ge mig ut till bokhandeln endera dagen och köpa en portigisisk parlör – det behöver man för det pratas nästan ingen engelska alls. Och, ska jag vara ärlig så är vi inga hejare på portigisiska 😉

Jo, det var så sant. Jag målade taket i går kväll och det hanns med varm blåbärspaj med vanliljsås och glass i soffan också. Och i dag är det total stilje var gäller renoveringsprojektet…såvida jag inte tar mig i kragen och målar elementet men det undrar jag.

Den sexuella friheten har blivit en ny form av puritanism, en mekanistisk inställning till sex som leder till alienation, ensamhetskänsla och depersonalisering. Eller på ren svenska:

Mycket sex men inget kul.

MARIANNE HÖÖK

2 kommentarer tillPå G igen

  • Oj, vilka krav du har på dig själv!

    Många säger till mig att jag är så hård mot mig själv, men nog verkar du ännu hårdare mot dig än vad jag är mot mig. Eller har jag helt fel?

    *kraam*

  • Jerry> Nä, du trampar nog på en något öm tå. Antingen eller är mitt motto…skämt åsido. Jag bara är sådan att när jag gör något, alltså har bestämt mig, så kan jag inte smådutta hitan och ditan. Men eftersom vi verkar bestå av samma skrot och korn så kan ju omgivningen våran vara glada i alla fall att det är mot oss själva hårdheten drabbas 😉 *Kram tebax*