Måndag

SÅ HAR VI DÅ äntligen fått besöka Opas grav. Han ligger i familjegrav med sina föräldrar på Europas största kyrkogård. Det var ett fantastiskt område byggt som en jättepark. Många stadsbor går här och promenerar. Tyvärr regnade det i dag vilket var synd för det var ett mycket vackert ställe och hade naturligtvis kommit än mer till sin rätt.

Steffanie och Anna – här kommer bild tills ni får chans att själva besöka graven.

Opasgrav.jpg

Efter kyrkogården tog vi en stadsrundtur i Hamburg, kikade på juldekorationerna och en sväng nere i hamnen.

Ett annat måste när man är i Hamburg är naturligtvis att äta på Daniel Wischers fiskrestaurant. Det gjorde vi när vi var nöjda med rundturen. Och det smakade precis lika gott som det sig bör. Där inne har tiden stannat, allt är sig likt och dricka lagrad på fat får man inte överallt. Påminner starkt om Pommac i smaken fast lite godare förstås 😉

På vägen hem var vi in till en stor livsmedelsbutik och handlade lite och väl hemma blev det kaffe. Nu sitter vi här och småpratar lite och har för avsikt att åka tidigt i morgon bitti så det blir nog ganska så tidig sänggång.

Lars skulle komma vägen förbi efter jobbet och krama oss adjö och Holger och Carola kunde tyvärr inte förja med till fiskrestauranten i dag så vi tog adjö per telefon.

Comments are closed.