Inte många knop i dag

HAR KÄNT MIG TRÖTT HELA DAGEN vilket kanske inte är så konstigt då jag inte kom i säng förrän 01.30 och hade svårt att somna. Det tog tid att komma ner i varv, tankarna for omkring och hindrade John Blund.

Jag har varit på gymet och kört ett minipass. Bara 15 minuter motion och 90 minuter styrka. Kände mig stressad så det var lika bra att åka hem.

Väl hemma har jag i alla fall målat väven bakom elementet och elementet en gång. Nu tvättar jag och väntar egentligen bara på att maskinen ska bli klar så jag får gå och sova. I morgon ska vi simma, vilket vi inte gjorde i morse då vi bägge var överens om att sova så länge som möjligt.

Woffegubben har påbörjat att dra ut tre lager gammal matta men ger upp nu för det sitter som berget och segheten från gårdagens marantonresa sitter givetvis i även hos honom. Den förste mattläggaren har inte sparat på limmet så det krävs nog en natts sömn till för att få kraft att orka dra ut eländet.

I morgon kväll bär det av med facket. Först årsmöte och sedan god mat och dryck på restaurang. Det innebär att inget vad gäller renorvering blir gjort och på fredag kommer ”barnen” med hundkenneln så då är det helt andra saker som gäller.

Det oroar mig lite att vi inte hann bli färdiga med rummet innan för nu blir det problem med hur vi ska ordna på bästa sätt med sovplatser. Visserligen har vi ju gästrummet men där finns bara en enkelsäng och Anna och Oskar vill givetvis sova tillsammans. Kenneln tar jag gärna i min säng för jag tycker det är så mysigt att sova med vovvarna. Jaja, vi får ta en sak i sänder och hoppas att det ordnar sig på bästa sätt. Det ska under alla omständigheter bli mysigt att få träffa dem. Oskar har ju dessutom fyllt år (i går) så det får bli lite födelsekalas också för honom.

Om stenåldersbarnen hade lytt sina föräldrar, hade vi fortfarande levt i stenåldern.

RED TOP

Comments are closed.