En himla tur

I DAG TOG VI VÄGEN OM Svenska Hem, som ligger på vägen ut mot Västra Frölunda, för att hämta lite delar till våra sängar.

När vi ändå var i farten så svängde vi på K Rauta för att köpa en rulle skyddspapp till golven i övriga huset. Vad springer jag på där om inte ”våra” tapeter!? Kastade mig på mobilen och ringde Lerums färghus för att avbeställa de tapeter vi skulle få vänta till vecka 49 på. I bland har man tur! Det var nämligen inte alls meningen att vi skulle åka till K Rauta för golvpappen utan Bauhaus men när vi ändå var i närheten så resonerade vi som så att nog tusan måste dom ha papp också (så slapp vi åka till andra ändan av stan).

Nu är vi lyckliga ägare till 6 rullar ”bajsbruna” tapetrullar som så småningom ska hänga på väggarna i mitt arbetsrum samt en rulle skyddspapp. Och just nu så upptäckte vi att fått 5 rullar med samma batchnummer och en sjätte med ett helt annat. Tjusigt! Bara till att åka tillbaka då 🙁 Nåja, det är mitt eget fel jag kollade men på fel siffror.

Jag har haft mer besvär med mig själv än med någon annan människa jag någonsin träffat.

D.L MOODY

Comments are closed.