Å vi kämpar på

NU ÄR VÄGGARNA KALA – alla tapetlager borta. Jag har även slipat lite lätt för att få bort all små ”fnasor” som ju blir när man river ner gamla tapeter. Woffegubben har slipat över taket och just nu spacklar han igen lite hål som finns både här och var. Min förhoppning är att hinna måla taket i dag men vi får se vad ryggen säger om det, för det är utan tvekan kämpigt för den senare med allt klättrande upp och ner samt att jobba så länge i obekväm ställning.

Tänkte väl att vi även skulle hinna med en liten stund i soffan med blåbärspaj med vaniljsås och glass, det är ju ändå Fars dag. Inte för att han är min pappa men flickorna ringde så jag blev påmind att det faktiskt var Fars dag i dag.

I kärlek blir allting lätt, även det som förståndet trott vara alldeles för tungt.

HATIF

Comments are closed.