Tre minuter snabbare ;-)

GICK JOGGINGTUREN I DAG. Kan säkert låta ”urpyttigt” på en sträcka av 7,5 kilometer men för mig var det MYCKET!

Jag orkade alltså springa lite fortare och dit trodde jag nog inte att jag skulle komma. Eurasiern, min bästa joggingkompis, hälsade rikligt i dag och han fick igång grannhunden också så jag kände mig dubbelt välkommen de sekunder det tog att passera dom små liven.

Arbetsdagen har i stort sett gått åt att ha styrgruppsmöte i den användarföreningen jag sitter som ordförande i så i morgon tänkte jag faktiskt arbeta lite när jag ändå är på jobbet men man vet ju aldrig 😉

Men först ska jag försöka simma en tvåkilometare igen så vi får väl se hur mycket krafter det kan bli över för arbete och på kvälllen är det ju gymet igen så det gäller väl att hinna vila upp sig lite också.

Nej, jag skojar naturligtvis! Tyvärr är det ju precis tvärtom. Har man ägnat en hel dag åt möte så är det minsann ingen som gör jobbet för en utan det ligger snällt kvar och fyller ut skrivbordet åt alla håll och kanter.

Jag ringde för övrigt till vårt försäkringsbolag i dag, ingen nämnd ingen glömd, men precis som jag förväntat mig fick jag svaret att jag inte kan få ut något för alla mina fina glas som krossats i hyllan som släppte taget. Det är underbart att betala flera tusen om året i försäkring för att upptäcka att det inte gäller när det väl gäller……

På torsdag vankas det konsert i Göteborgs konserthus – det var minsann länge sedan sist så nu tyckte vi, kollegan Anders och jag, att nu är det nog dags. Det blir med Göteborgs Symfoniker.

Schubert – Symfoni 1

Schubert – Rosamunde, komplett teatermusik

Schubert – Uvertyr till Die Zauberharte

Det går bara att lära sig simma i vattnet. Det räcker inte med en Hermodskurs.

HANS WERTHÉN

6 kommentarer tillTre minuter snabbare ;-)