Något lugnare

I SIMHALLEN blev det ”bara” 1000 meter och stretching i dag för Woffegubben hade besökstid på Läkarhuset med sin cysta som fortfarande spökar, eller rättare sagt den som växt ut igen spökar.

På jobbet var det aningen lugnare i dag åtminstone på eftermiddagen. Förmiddagen satt jag i telefon i stort sett hela tiden och det är ganska påfrestande ibland. Nåväl, eftermiddagen var skaplig på aktivitetsfronten så jag kom i väg i tid i dag och tog mig till gymet. Körde 1 timma på löpbandet och 30 minuter på med crosstraniern och sedan en 35-minutare styrka.

Woffegubben är kvar i stan ännu för han skulle på ett möte med ”25-klubben”. Det är en klubb som jobbet har för sina anställda som varit där i 25 år och mer. Dom brukar ordna lite trevliga träffar med god mat och underhållning vilket brukar vara mycket trevligt. Eftersom jag är mer eller mindre nyanställd, har bara varit där i 17 år ännu, så har jag inget tillträde ännu till denna inre krets.

Med dogmatiker menar vi vanligen en människa som envist vägrar att dela våra egna fördomar.

ARNOLD LJUNGDAL

Comments are closed.