Helt otroligt!

I DAG VAR JAG RYNKFRI i ansiktet i flera minuter…. Jo, jag har naturligtvis varit på mammografi och när brösten kläms in och plattas till helt och hållet i apparaten måtte väl ta mig tusan rynkorna i ansiktet försvinna. Jag föreslog en ny affärside för damerna som tog röntgenbilderna nämligen att ha en apparat till som samtidigt som det kläms åt rejält och plattas till ta ett passkort som man sedan säljer för en billig penning. Och säg den dam, i den högaktningsvärda ålder som de damer jag i dag mötte på undersökningen, som inte skulle betala en god slant för ett passfoto utan rynkor?

Jag tog ledigt i dag för att genomföra mammografiundersökningen men jag har ta mig tusan jobbat hela dagen med jobbet och alla sorters möjliga och omöjliga problem som uppstår när man inte är där. Phew, jag tar inte ledigt något mer nu det är helt enkelt för jobbigt 🙂

Unnade mig lyxen att besöka gymet på dagtid, det händer minnsann inte ofta! Eftersom jag var ”ledig” i dag dårå så blev det inget sim i morse men jag körde i stället två timmar motion och smällde av 686 kalorier plus 40 minuter styrka som jag inte har en aning om vad det ger i kaloritapp – förmodligen inte så mycket.

När jag var och tränade sist körde jag som en dåre på trappmaskinen och döm om min förvåning när jag kom hem och såg att jag bara hade varit inom rekommenderad puls några minuter. Shit tänkte jag nu har pulsklockan pajat!

I dag när jag så skulle börja med motionsträningen på crosstrainern upptäckte jag att den rackarn har höjt min rekommenderade gräns från 110-130 till 115-144. Detta utan att jag bett om det! Men det är så det fungerar…nu kan jag inte smyga mig längre utan snabbt konstatera att min motion för tillfället är förbaskat bra. Jag ligger på en medelpuls på mellan 122 och 125 och är titt som tätt uppe och tassar omkring på 130. DET är bannemej helt otroligt när det gäller mig! För en månad sedan hade jag behövt respirator om jag skulle köra ett pass på två timmar med en medelpuls på 124 som jag gjort i dag. Jag har i och för sig anat att det bliviit bättre sista tiden men jag kunde väl aldrig drömma om detta.

Och i morgon är det egentligen joggingdag efter jobbet men jag är inte säker på att det blir varken det eller något annat för jag är på tjänsteresa hela dagen i Helsingborg och Lund så jag har inte en susning om när jag eventuellt kan vara tillbaka i morgon kväll. Vi får välan se!

Nu är det danskarna, Krönikan, jag fullkomligt älskar denna serie och blir helt förstörd när jag i kväll upptäckte att det börjar närma sig slutet på historien. Det är näst sista avsnittet som går i kväll.

Av två dåliga alternativ väljer man det tredje.

OKÄNT URSPRUNG

4 kommentarer tillHelt otroligt!

  • Det skulle nog kunna bli riktigt intressanta passfoton.. Jag har hört att mammografi gör ont utav bara helsike. Vad tror du om minspelet hos det för tillfället rynkfria motivet?

  • Tränar du varje dag?

    Om ja, har du alltid gjort det eller har det kommit nu när ”flåset” finns där? *nyfiken*

  • Trueto>Nej, jag är periodare…men att jag har tränat så mycket just nu är mer eller mindre ett projekt som jag genomför. Jag är på gymet må, on, och fre. Joggar tisdag och torsdag (var tanken men än har det bara blivit tisdagar). Simmar måndag till fredag men det har jag i och för sig gjort i en herrans massa år nu. Lördag och sändag återhämtar jag mig – alltså ingen träning. Jag följer din träning med spänning och en vacker dag kanske jag blir lika modig som du och tar med vikten 🙂 *Kram*

  • Kaxi01> Ja, det minspelet kommer att bli obetalbart men dock utan rynkor 🙂 Ont är bara förnamnet och värken håller ett stadigt grepp även dagen efter – åtminstone är det så för mig. Att jag joggat hem i dag har inte gjort saken bättre kan jag lova.