Nytt försök – lika bedrövligt resultat

Stärkt av tron att mina ben slutat göra ont vid jogging, eftersom jag nu varit duktig och stretchat efter simningen både måndag- och tisdagmorgon, gav jag mig ut på en ny joggåing i kväll.

Men icke sa Nicke, det gör lika förbaskade ont ännu och det känns till och med så illa att jag inte har full kontroll på fötterna. Hur jag sätter ner dem alltså. Varje nedtramp blir lik en klumpfots dito och det är med all säkerhet av nämnda anledning som ryggen gör lika ont under turen. Förmodligen hamnar inte nedtrapmet på ett naturligt sätt och då spänner jag andra delar i kroppen eller får en onaturlig hållning så att allt blir fel.

Undrar just varför det blivit så här helt plötsligt? Jag joggåade i Söderköping i förra veckan utan några större blessyrer på varken det ena eller det andra. Nu gör jag ett uppehåll i morgon och sedan får vi se om jag vågar mig ut igen.

Det hör till sakens konstighet också att jag ju faktiskt inte har några problem när jag simmar men å andra sidan blir det inte samma sak. Det är bra mycket mjukare rörelser och inga hårda nedtramp med fötterna.

Men pulsklockan var förstås på då jag trodde att det var ”över” nu:

TOTAL TRÄNIGSTID: 96 timmar 42 minuter och 44 sekunder.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 27701.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 98 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 98.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 2 minuter och 5 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 45 minuter och 38 sekunder.

Om man djupt känt en enda smärta, så förstår man alla andra lidanden.

FREDRIKA BREMER

Comments are closed.