Ny grupp – ny konferens

Ja, så tog vi, i styrgruppen, emot över hundra personer till dagens och morgondagens konferens.

Dagens seminarier avslutades med en underbar man som kunde konsten att imitera. Trodde jag skulle skratta mig fördärvad av alla de personer har imiterade och så bra som han gjorde detta 🙂

Dagen har varit mycket givande och vi har nu varit ute på Göta Kanal i två båtar med slussning och allt.

Nu är det en timmes uppehåll innan middag med underhållning tar vid.

Därpå återstår bara en dag av hela detta arrangemang. Det är himla kul och givande att möta tidningsfolk från hela Sverige och även Norge och få byta erfarenheter. Det tog emot i söndags när jag skulle ge mig i väg men det får jag väl ta tillbaka nu. Härliga dagar har det varit och jag har varit i farten redan tidigt varje morgon med en joggåingrunda i trakter som tål att beskådas men är vid detta tillfälle. Härliga människor har vi fått möta och prata med. Hotellet, Söderköpings Brunn, har gamla anor och en miljö så man nästan svimmar med lustgård och hela härligheten. En eloge till Norrköpings Tidningar som arrangerat årets användarmöte!

Hit ska vi åka någon gång Woffegubben och jag och då ska vi ha våra cyklar med oss så att vi kan cykla längs Göta Kanal och bara njuta.

Har även noterat att det finns en medeltidsborg som jag inte hunnit besöka då det är 8700 meter till den för det står en skylt som förtäljer detta som jag passerat på mina motionsrundor frampå morgonkvisten.

Nu ska jag vila mig efter dagens aktiviteter en liten stund innan det är dags igen.

Comments are closed.