Maraton Ullared t o r

I dag skrällde klockstollen som om vore det som vilken annan vardag som helst men den skillnaden att vi inte åkte till jobbet utan till Ullared.

Mycket folk var det….

Tvätt- och sköljmedel var näst intill slut och lite annat kemiskt tekniskt oxå varför en resa blev av nödvändig karaktär.

Visst blev det lite annat i kassarna med och 5000 pengar slutade notan på.

Men nu är det gjort och det känns bra.

Hemma igen så blev det som vanligt pyssel i trädgården men ingen blir väl förvånad över det 🙂

Nästan alla, det åretstår tre, utomhuskrukor är nu fina med blommor att glädjas (förhoppningsvis länge) åt.

Jag har sparat tre till Änglatrumpeterna som ska anlända på posten vilken dag som helst då jag beställt dom via internet.

I morgon ska jag packa min kappsäck för att bege mig på tjänsteresa i dagarna fyra. Det känns inte så roligt att lämna hemmet och framför allt trädgården just nu då det händer så mycket varje dag. Så när jag kommer hem på onsdag kväll har det hänt massor i trädgården som jag inte ens haft en chans att följa på nära håll.

Framgångsrik kallar man en man som kan tjäna ihop mer pengar än hans hustru kan göra av med. Framgångsrik kallar man en kvinna som kan hitta en sådan man.

LANA TURNER

2 kommentarer tillMaraton Ullared t o r

  • Snurran

    Ha det så gott på din tjänsteresa,själv ska jag på kurs måndag-onsdag fast på hemmaplan så man slipper sova över iallafall!

  • Snurran> Åh, tack! Jag vill inte men det är inte mycket att göra. Alla tjänsteresor borde ligga på vintern 🙂 Lycka till du oxå med kursen och hoppas den blir givande! *Kram*