Hemma igen

VI hade en mycket trevlig kväll i går! Det var god mat och dryck samt underhållning av tre killar som spelade och sjöng. Det var ett helvetiskt tryck på grabbarna och stämningen var verkligen i topp. Alla dansade och hade så roligt.

Träningsverk hade jag i morse när jag steg upp så någon sista joggåingrunda längs Göta Kanal blev det tyvärr inte. När vi avslutade dagen kring 15-tiden bar det så hemåt. Min arbetskamrat var vänlig nog att stå för färdtjänsten så jag satt bara och slappade de 32 milen hem.

Nu är jag hemma igen och allvaret väntar och inte låter det vänta på sig heller för den delen.

Stora Monsterbarnet överraskade med god mat, grillad lax kokt potatis och en underbar sås, vid hemkomsten.

Säga vad man vill om grosshandlare, direktörer och disponenter. De är utmärkta att ha med sig på krogen.

OLLE HEDBERG

Comments are closed.