Sluträkning

Det kostar på att göra fint 🙂

Jag har roat mig med att räkna samman vad hallrenorveringen har kostat oss i surt förvärvade penningar.

Materialkostnad

Parkett 1500:-

Grundfärg 209:-

Lackfärg 449:-

Lister 1700:-

Tröskellist 325:-

List till dörr 130:-

Verktyg och tillbehör

Spackel 75:-

Penslar o planstrykare 105:- + 160:-

Skruv 24:-

Arbetsbockar (6 st) 250:-

Trappstege 200:-

Hylla 235:-

Krokar 50:-

Lampor 320:-

Summa pengar: 5232:-

Då ska väl i ärligthetens namn nämnas att vissa nödvändiga inköp går ju faktiskt att använda igen såsom trappstegen och arbetsbockarna men hade vi inte börjat renorvera så hade vi inte köpt dem så därför får dom vara med.

Sant är också att jag säkert glömt något om inte massor!

I dag har jag målat sista omgången på sida ett av tre dörrar. Den fjärde, dörren till mitt arbetsrum, blev klar i dag och är upphängd – jipiii!

I morgon återstår alltså näst sista målningen på sida två av ovan nämda dörrar men då ska jag på kickoff med arbetet så OM inte Woffegubben målar min runda så är det alltså två omgångar kvar – återstår att se. Annars misstänker jag att jag gör det själv när jag kommer hem efter kickoffen om det så ska bli mitt i natten för nu börjar jag bli en aningens trött på dörrar 😉

5 kommentarer tillSluträkning