Projekt sovrum

Japp, i dag bar det i väg till Bauhaus igen eftersom vi upptäckte att våra spacklar, som legat i träda på vinden under några år, var lite rostiga och att träskaften höll på att ramla av. Därtill upptäckte vi en del andra ”filigrejsar” och ”mojänger” som vi missade i fredags trots att vi sade till varandra flera gånger ”har vi inte glömt något nu?”.

Så där gick halva dagen! Vi var tvungna att handla lite mat på vägen hem också.

Nåja, nu är vi på G! Två hela väggar är barskrapade på tapet. Det är ett förbaskat ansträngande sätt att bli trött på men måste tyvärr göras då den förra tapeten var en så kallad strukturtapet och alltså inte slät vilket den nya är.

Woffegubben har petat loss alla golvlister och taklisterna där garderoberna står. Och jag har ju då skrapat bort gammal tapet. Jag kan i alla fall konstatera att vi gjorde ett gott arbete sist vi tapetserade för dom sitter som berget!

Misstänker att jag får ha hjälp att komma ur sängen i morgon då träningsverken har haft hela natten på sig att verkligen ”sätta” sig 🙂

Nu orkar ingen av oss mer i kväll. Jag måste ordna med morgondagens lunch och fixa med lite tvätt också.

1 kommentar tillProjekt sovrum

  • Bauhaus. Detta gigantiska ställe där jag alltid går vilse och aldrig hittar vad jag vill ha. Jag slår vad om att dom har byggt det där varuhuset enbart för att jag ska bli förvirrad. Lovar. Kul att eran renovering börjar lida mot sitt slut. Bilder på resultatet kanske kommer?