Mest ingenting

Inte ens en liten promenix blev det i dag. Jo, jag har lagt upp 3 par byxor som var lite för långa åt Stora Monsterbarnet.

Vädret har varit urtråkigt, snöat och varit gråttgrått hela dagen så någon lust för promenad infann sig aldrig.

Efter middagen åkte Stora Monsterbarnet till staden för att träffa gammal polare sedan förr.

Jag borde ta mig i kragen och städa lite men jag tror att det ligger kvar (dammet) tills i morgon så varför göra det man kan skjuta till morgondagen?

4 kommentarer tillMest ingenting

  • *Ler* Håller med dig! Såååå trååååkigt nu! Åh, vad jag längtar efter våren! Vill ha vår nu!!!! Men det lär väl dröja ett tag till. *Kram*

  • Ja, tyvärr är det nog så. Vintern kommer säkert att spela oss fler spratt innan det är över för denna gång. *Kram*

  • En liten promenad har jag allt tagit idag, både en och två gånger, är tvungen med tanke på att jag raskt måste gå till bussen. Uppfriskande sådär lite smått 05.20 på morgonen. Vill du göra mig sällskap månne? 🙂

  • Daniel> Jag är alltid pigg på en promenad men tror att det blir lite långt att gå ända till dig 🙂 Du kan ju å andra sidan ta dig hit i maj för då vankas en vandring på 2,5 mil som jag går varje år. Blandad terräng och i goda vänners lag brukar det bli mycket trevligt.