Det börjar likna något

Efter jobbet tog vi en sväng om Ikea för att köpa en hörnhylla till vår, för tillfället under reparation, hall.

Vi var även en sväng in på Coop för att köpa tre tröskellister (vet faktiskt inte om det heter så men det är det bästa ord jag kan komma på) för att snygga till avslutet vid tre av dörrarna av parketten. Dessa dörrar går ut mot hallen och kan alltså inte fixas med vanlig smyglist.

Väl hemma så har jag målat ”mina” 36 meter brädor, läs dörrfoder, med den riktiga färgen. Förhoppningsvis ska det räcka med en målning med slutfärgen.

Sedan var det dags för nya hyllan att komma på plats i ett annars helt obrukligt hörne. På den hamnade våra fina elefanter inköpta på Thailandsresan samt en del små pryttlar i kristall som jag köpte när jag var i Prag.

Resten av våra små reseklenoder har också blivit uppsatta på väggarna så det börjar, precis som rubriken antyder, att likna något.

Vi ska titta ut, när tid för det gives, ny taklampa samt eventuellt någon eller några vägglampor. Det innebär i och för sig ett evigt trampade i lampaffärer innan vi hittar något vi vill ha men tills dess får den nakna glödlampan i taket duga.

Comments are closed.