Dagens

Gymet i dag:

20 minuter uppvärmning i helvetesmaskinen

30 minuter styrka

10 minuter i helvetesmaskinen

5 kommentarer tillDagens

  • *Flinar* Säger du ”helvetesmaskinen” till personalen på gymet också!? *Kram*

  • Britt-Marie> Nejdå, dom är så rara och snälla! Anledning till att jag rubricerar den för helvetesmaskinen är för att jag inte vet vad den heter och för att den är så jobbig 🙂 Den är något mittemellan en trappmaskin och en cykel och löpbandet. Man springer liksom men med pedaler så det blir nästan som om man cyklade ståendes 🙂 *Kram*

  • *Ler* Okej! Jag tror att jag vet vad du menar för maskin! De har tydligen införskaffat en sån på vårt gym också! Det har min dotter och man informerat mig om! Jag har ju inte varit där sedan i maj! Dottern kallar den ”Orbitrac” eller nåt liknande! *Kram*

  • Åhhh, tack det hade jag nog aldrig fått veta om det inte vore för dig! Hälsa dottern och Jenny och tacka. *Kram*