Vi karlar är vana att jobba

Svarade MAKEN när jag lite försiktigt undrade om han tänkte skrapa bort ”håret” lika noga hela vägen (han har nu då skrapat bort längs ena långsidan mycket, nära nog, pedantiskt)?

Jag har gett upp för länge sedan då jag inte kan stå på knä pga av värken i höger dito och inte längre (blev bara en mycket kort stund) orkade gå på huk. Det var något i vägen hela tiden och upptäckte till min fasa att det var magen!

Utsikten till att det ”snart skulle vara färdigt” flög allt längre och längre bort!

2 kommentarer tillVi karlar är vana att jobba

  • Hur kommer det sig att magen, låren och brösten alltid råkar vara er kvinnors stora ’fasa’. Känns så…omöjligt glöttigt att alla är så utseendefixerade 🙂 Nu påstår jag inte att du är det men jag hoppas du förstår vad jag menar…

    // Mvh Daniel

  • Daniel> Ska försöka och jag hoppas att du förstår att mitt klagande över att magen var i vägen inte har med någon utseendefixering att göra – enbart övervikt 🙂