Resten av dagen

I dag har det varit jättekallt, i morse när jag vaknade ner mot 10 minus.

Hela dagen har tillbringats inomhus och förutom att jag lagt in gamla bloginlägg har jag lagat en kycklingwok som jag dessutom nu ätit av.

Det ska bli spännande att se om magen reagerar på köttet då jag i minst 20 år varit vegetarian men ätit fisk.

Gott var det i alla fall!

Jag har också språkat, mailledes, med en god vän från Stockholm så det har inte varit några stora problem med att få dagen att gå.

Nu ska väl TV-soffan bli använd en stund innan det är dags att förflytta sin in i sovrummet för att hela natten ligga med ångest över hur man längtar till måndagen 🙂

8 kommentarer tillResten av dagen

 • Va! Äter du kyckling?! Varför?! :-O

 • Jo, jag tänkte att det kunde underlätta livet lite. Kyckling är ju bra mat och innehåller en del som är svårt att få i sig som ”ickeköttätare” – men vi får se vad framtiden har att visa på den punkten.

 • snurran

  Hur gick det med kycklingätandet,strejkar magen?Det borde gå att vänja sig om man bara tar det lite lungt i början..*kram*

 • Snurr> Njaee, det gick nog inget vidare. Tror att det blev för hastigt på men jag får väl försöka igen.

  Magen känns som en spärrballong och lite plågor gör sig gällande men det är kanske inte så konstigt.

  Jag har ju inte ätit något annat än veg och fisk på 20 år.

 • *Ler glatt* Hej Angela! Känner mig stolt över att vara omnämnd i din dagbok! För det är väl jag!? *Skrattar* Stor kram från Stockholm!

 • BIM> Självklart är det DU! *KRAM*

 • Står inte när du vaknade men testa att gå upp vid mina tider på vardagarna, 04.30 och så sitter man vid datorn och huttrar i bara fillingarna .. för att inte prata om när jag måste ut i kylan för att ta mig till jobbet en halvtimme senare .. huja

 • Daniel> Uuuppss, njae så morgonpigg är jag inte! Jag stiger upp 05.30 ons och fre för då öppnar simhallen 06.30 övriga dagar är det ”sovmorgon” till 06.00 för då öppnar dom inte förrän 07.00. Helgerna däremot när man FÅR sova brukar jag vakna väldigt tidigt 🙂