Ännu prickigare

Som jag misstänkte redan i morse så räckte det inte med ett lager grundfärg på våra före detta svagt lila väggar i, den för tillfället under reparation, hallen.

Så nu har jag (Hustrun) dragit över väggarna ännu en gång och får alltså vänta tills i morgon med att börja måla med den slutgiltiga färgen som då är antikvit.

Maken har målat taklisten som jag har en förmåda att kladda ner vid varje omgång…..

Och nu sitter vi i varsitt arbetsrum och knappar på våra datorer medans färgen långsamt torkar.

Woffegubben gör i ordning en omgång digital foto som han ska skicka för framkallning på papper – ska bli spännande för det har vi inte gjort någon gång innan.

Och jag uppdaterar bara och mailar lite till Stora Monsterbarnet och Lilla Monsterbarnet.

I morgon är det onsdag, om det nu skulle vara någon som inte visste det, och då ska jag testa att gå med simväst i simhallen och känna hur det fungerar med mitt onda knä.

5 kommentarer tillÄnnu prickigare

  • snurran

    Tänk om jag (vi) hade bara ett uns av din energi…fattar inte var du hämtar kraft (och lust)till träning OCH renovering!Vi behöver fixa hela huset och orkar inte ta beslut om VAD som ska göras först,vilken färg,panel eller inte,helkaklat badrum eller bara kakel i hörnet….frågorna är mååååånga….*suck*..Du kanske kunde ta en (eller två) veckors ”semester” och titta förbi?! *skrattar*

  • SNURR> Jag tittar förbi så fort vi är klara med hall, sovrum, gästrum samt mitt arbetsrum. Det är inte så mycket som ska göras bara måla tak, tapetsera samt lägga nya golv..baggis 🙂

  • Jag håller med Snurran! *Kram*

  • Britt-Marie> Du är såå himla rar så jag tror jag tar vägen om dig då också 🙂

  • *Ler* Gör gärna det! *Kram*