Fy farao vad trist

Woffe ligger jättedålig med en hosta som gör att han varken kan sova eller något annat heller för den delen. Febertoppar som går upp och ner och varje gång han hostar tror jag hela kroppen ska vränga sig ut och in!

Han har åkt på en rejäl sommarinfluensa fattar bara inte vad han fått den ifrån! En teori är att omväxlingen blev för häftig temperatursmässigt när vi kom från semestern. Från 37+ ner till ganska normala temperaturer men inte över 30+ men jag vet inte. Under alla omständigheter är det jättejobbigt och jag tycker så synd om honom. Och som ett brev på posten får han givetvis migrän också.

Inte kan man mycket göra för att lindra heller.

Och jag då som är både frisk och fit for fight har ingen som helst lust till någonting. Känner mig helt håglös och har ingen energi till något. Inte ens trädgården lockar ut mig även om det finns att göra. Till råga på allt annat elände så är semestern nu slut och måndagen närmar skoningslöst.

Hela dagen har jag försökt att komma i kapp så jag slipper stupa första dagen på jobbet men kul är det inte. Just nu rensar jag i databasen för det är ingen som gör det när jag är borta. Under tiden man väntar, för det tar en himla tid, så har jag försökt brodera några stygn på en gammal förlorad illusion, ett broderi som jag köpte i Danmark av Eva Rosenstand som legat i åratal. Man får skylla sig själv om man köper dessa avancerade broderier men jag vill gärna få den klar för motviet är helt underbart och min tanke är att ge bort det i present.

Jag har börjat om från början en gång tidigare, införskaffat ny väv och startat från noll, men nu har jag upptäckt fel igen så jag vet faktiskt inte om jag reder ut eller om jag helt enkelt får börja om igen. PHEW!

2 kommentarer tillFy farao vad trist