En dag i stillhet

Det blev en ganska trevlig dag trots en och annan regnskur som behagade dimpa ner precis när jag proppat torkvindan full av tvätt som hänger där för att torka, sköljd var den ju redan, men det kunde varit värre.

Vi lyckades i alla fall få i oss frukost ute i dag på framsidan och middagen avnjöt vi på altanen.

Som sagt, vädret är skapligt och solen lyser mellan skurarna.

Tvätten får hänga kvar, den kanske torkar i morgon.

Såklart blev det pappas mumsiga pannkakor som alltid när någon, eller båda, av barnen är hemma. Så Woffe fixade alltså pannkakor och till det serverades det sylt i alla tänkbara smaker samt glass. Själv gjorde jag mig lite ugnsbakade grönsaker med ädelostsås till. Inte fy skam det heller.

Nu är far och dotter ute på en cykeltur och jag skyller på min onda högerfot (rätt fot denna gång) för att kunna stanna hemma och det ger mig chansen att sitta vid datorn som annars är upptagen för det mesta (som den ju är när barnen är hemma).

Kanske blir det någon film i kväll om det nu inte skulle råka finnas något på TV som går att se (mycket liten risk).

2 kommentarer tillEn dag i stillhet