Trettonde dagen…

FÖRRA OMGÅNGEN med Xtravagnza, alltså då 2007, fick jag kritik genom kommentarer att min blog var så himla tråkig. Och det kan jag ha förståelse för men jag svarade då att det går alldeles utmärkt att inte besöka den för att läsa.

Viktbloggar är väl egentligen aldrig kul att läsa för andra om man inte råkar känna personen och kan glädjas med framgångarna eller stötta i motgångarna.
Jag skriver allt detta om viktnedgången enbart för mig själv. Om någon kan bli inspirerad eller roas av att läsa är det bara roligt men det är mycket ego och det kan bli tröttsamt för vem som helst 😉

I dag var det lite roligare att ställa sig på vågen efter veckans tre första dagars stillastående och fjärde dagens viktökning på 0,2 kilo. I dag visade den minus 0,9 kilo 😉
Det är ju egentligen, om man ska vara ärlig, då bara minus 0,7 om man betänker ökningen som var i går.

När jag tittar tillbaka på motsvarande dag i omgång ett så börjar jag fundera på om jag skall sluta med det…Jag längtar mig närmligen fördärvad efter sommaren 😉

Det var inte det minsta lockande att gå ut på lunchpowerwalk i dag men jag skulle posta ett brev så det blev en liten sväng i alla fall.

Det var ruggigt och kallt trots att det inte var minusgrader. Men det var fuktigt och grått med en kall vind och svårt att gå igen då nysnön är borta och isen blottas.

När vi var färdiga med dagens arbete drog vi hemöver men stannade till på ICA för att handla inför helgen. Jag hade kunnat mörda för en nygrillad kyckling eller revbensspjäll som det doftade så gott av i butiken 😉

Kvällen har jag ägnat vid spisen men det kommer i ett senare inlägg 😉

6 kommentarer tillTrettonde dagen…

  • jag tycker inte att det är trist att läsa om hur du kämpar och står i, jag tycker det är fantstiskt att du orkar – dessutom att du står ut med att lag mat under tiden är otroligt! Själv skulle jag bli galen av de goda dofterna .-/

  • Angela

    Snurran> Du är väl ändå fantastisk! Tack…

  • Jag tycker det är inspirerande att vi stöttar varandra även om vi skriver om rätt ego grejer ibland 🙂 Alla har vi rätt att vara lite mer ego tycker jag. På ett bra sätt! Ha en bra helg!

  • SusLotus> Du har fullkomligt rätt i det! Faktum är att det tar upp så mycket av tänket och tiden så det är svårt att fokusera på annat. Förhoppningsvis ska man väl snart vara tillbaka i normala gängor 😉

  • Promenader är alltid härliga även om det är motigt när det är kyligt och ruggigt ute. Man känner sig friskare efteråt! =)

  • Angela

    Emma> Ja, så är det utan tvekan! Plus att resten av dagen går bättre om man fått inmundigat lite dagsljus 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>