Tjugosjunde dagen

OM JAG HAR NÅGRA LÄSARE kvar när det här är över lovar jag att klura ut lite roligare rubriker 😉

På lunchpowerwalken i dag ångrade jag bittert att jag gick ut! Satan i gatan vad kallt det var i vinden. När man gick runt vissa hörnen tappade man andan näst intill.
Så den blev kort och snabb 😉

Annars är det ju faktiskt vilodag i dag så det blir inte så mycket mer vad gäller rörelse. Hungrigt är det men det verkar som den känslan blir påtagligare när man fryser.

Jag frös faktiskt resten av dagen trots att den tillbringades inomhus och jag gör det fortfarande. Hade jag anat det innan så hade jag mer än gärna avstått lunchpw:n.

På vägen hem handlade vi bara en gnutta på ICA bland annat veckans tulpaner. Nåja, lite mjölk, smör och annat också förstås. Och nu har jag tänt alla ljus jag kan uppbringa i huset så nu tänker jag njuta resten av kvällen. Man skulle kunna benämna det latfredag 😉
Jag tänker vira in mig i en varm go filt och bara slappa i fåtöljen. Kanske läsa lite i min nya bok ÄKTA VARA guiden till oförfalskad mat, av Mats-Eric Nilsson. Samma författare som också skrivit Den hemliga kocken.

När jag tittar tillbaka så ger det ju intet nytt 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>