Tjugosjätte dagen

DET ÄR INTE ALLTID det blir som man tänkt sig 😉 Jag hade externa besökare i dag på jobbet – vilket alltid är trevlig för dom ”bor” i Stockholm så vi ses ju inte varje dag precis.

Heldagsmöte vilket innebär att det inte blev någon lunchpowerwalk i dag – det skulle allt sett ut om jag sagt att nu får ni klara er själva för jag ska.… 😉

Jag kom inte heller i väg på den ”vanliga” tiden till gymmet pga ovanstående men det må vara hänt – vi hade en givande dag och fick mycket gjort!

Så, det blev ingen uppvärmning a 20 minuter på crossen men annars hann jag med det jag tänkt. Med andra ord tre varv Milon och spinning puls med Marie. Och att jag därtill inte kunde göra någon lunchpowerwalk så har jag spräckt träningsplanen rejält även denna vecka 😉

Nåväl i två dagar nu har vvv:at – vågat vägra vågen 😉 Anledningen till det är främst att mitt sjätte sinne har sagt mig att det antingen är plus minus noll eller ökning. Och just nu vill jag inte ha några negativa besked av vilket sort det än må vara!
Speciellt inte när jag jämför viktnedgången med motsvarande tjugosjättedagen då det begav sig 2007.
Ett tag var det ju så att det gick bättre just den här gången men inte nu längre! Inte nog med att jag inte ens är i närheten av nästan minus 15 det är inte ens dagarna före Midsommar heller 😉

Just i dag är min mage som en spärrballong – fråga mig inte varför??! Men det måste väl lösa sig så småningom. Kanske är det så att jag stressat upp mig inför dagens besök där jag hade lite bekymmer (helt i onödan) med logistik inför dagen och framför allt vad gällde lunch.

Bjudlunchen med våra gäster tog mina goda kolleger hand om så jag slapp till och med att sitta med 😉 Och till den långa dagens arbete hade jag förberett med två stora kannor kaffe samt hembakad Dajmkaka – vilket utan all tvivel blev populärt 😉 Så i morgon är kanske ballongen borta 😉

Nu ska jag bara förbereda mig inför dag tjugosju – vilket i och för sig inte är så stort. Ingen gymväska ska packas för det är vilodag 😉 Men liten lunchlåda till min käre make ska tas från frysen och kläder ska plockas fram för morgondagen för jag ingen tanke på att klä mig i kjol även i morgon 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>