Tjugonionde dagen…

I GÅR KVÄLL när jag skulle gå till sängs var det endast 0,2 minusgrader så jag planerade för att gå till gymmet i dag. Klockfan ringde sålunda 06.30 för att först hinna med morgonspik och sedan kunna ge mig i väg dryga timman innan start.

När jag steg av spikmattan – jodu, då var det sju minus
Sååå, det blev bil till gymmet som ju är mer vanligt än ovanligt denna vinter! Förra året gick jag ta mig tusan varenda en söndag… Både fram och tillbaka!

Men alpspiningen, i dag upp till Großglockner, var lika fantastisk som vanligt så man ska väl inte klaga 😉 Och fikan efter spinningen var ljuvlig! Det är så himla mysigt att folk tar sig tiden att kunna umgås med dels kläder på ;-O och under lediga former.

Det är inte bara ett speedat gäng utan också himla kul att få skratta och prata under lite lugnare former.

I dag hade Stefan infört en ny strategi – nu handlade om att höja centrimetrar! Och vid förfrågan om detta så blev svaret:
– Jag har ju märkt att ni fuskar 😉

Så man kan säga att det var ont om små millimetrar i dag…

Men vansinnigt roligt som alltid med Stefan och klassen 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>