Tjugofjärde dagen…

JAG SKALL VÄL INTE KLAGA för det går bra även om det nu inte visar sig på vågskrället. I dag var upp det kilo som jag även upplevde i söndags ;-( Kanke ska överväga att säga upp bekantskapen trots allt 😉
Och när jag jämför då med nu så får jag en så obeskrivlig längtan

Lunchpowerwalken var desto trevligare i lika gott sällskap som i går…

Och eftersom eftermiddagen bestod att evigt långa möten så kändes det extra bra att ha fått lite dagsljus och frisk luft. För den var verkligen frisk om man säger så. En ilsken vind men i gott sällskap är det som sagt mindre viktigt 😉

Jag kom iväg med pendeln till gymmet i god tid så jag hann både värma upp på crosstrainer, köra tre varv på Milon och löpträna…

… för att sedan avsluta med ett spinning puls pass med Stefan som är favvoinstruktören före alla andra när det gäller spinning. Tyvärr hade vi lite otur med tekniken i dag så Suunto var inte med förrän halva passet var avverkat. Men jag kör ju även min egen pulsmätning så jag vet ju bättre än vad Suuntorapporten säger 😉

I övrigt får man väl medge att det blev en bra kväll på gymmet. Hann ju faktiskt med lite, med betoning på lite, löpträning också och det var inte ens inplanerat 😉

Jag ska inte sticka under stol med att det var jobbigt mitt på dagen med en mage som skrek efter mat. Men nu i kväll känns det bättre igen…

Så vi kör väl en dag till!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>