Nionde dagen

KLART ATT DET VAR LITE motigt att stiga upp i morse efter fyra dagars ledighet med långa sköna sovmorgnar och lite dåliga kvällsvanor…

Vågen visade på minus 0,4 kilo och eftersom det är mätdag så blev det lite fler minustecken om än inga stordåd 😉

Midjan minus 4 centimeter,
Rumpan minus 1 centimeter
BMI minus 1,9

När jag tittar tillbaka niondedagen då – för länge sedan så bakade jag födelsdagskaka till Woffegubben… Det ska jag inte göra i kväll möjligtvis skotta undan flera ton snö som har rasat ner från taket sedan i lördags 😉

Det är ju vilodag i dag så inget gym är inplanerat men det blev i alla fall en liten powerwalk på lunchen. Snorhalt och direkt bedrövligt! Livsfarligt skulle jag vilja säga ända till man når Avenyn som har värmeslingor på trottoaren. Där kan man tro att det är vår redan 😉

Eftermiddagen var jobbig med hunger som river och sliter men arbetsdagen tog till slut slut…

Väl hemma var det bara att gripa tag i snöskyfflen. All snö som kanat ner från taket under helgens plusgrader har lagt sig precis utanför huset. Woffegubben lyckades få ner det mesta av det som var kvar på tak, farstukvistens tak och tvättstugan skärmtak. Jag skottade så gott jag kunde i alla fall så länge jag vågade då högerarmen började säga ifrån. Resten fick Woffe ta själv och förhoppningsvis ska vi kunna gå från dörren till garageuppfarten i morgon bitti i alla fall 😉

Nu ska jag packa gymväskan och ta mig igenom kvällen så det blir dags att sova 😉 Då känner jag i alla fall inte av hungern 😉

2 kommentarer tillNionde dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>