Femtonde dagen

JAG SKA VERKLIGEN INTE KLAGA det går bättre än jag förväntat men att våghelvetet visade 0,4 kg upp i morse var ju ingen höjdare 😉

Men jag hade inte så mycket tid att fundera över det eftersom det vankades spinning distans, i dag upp till Großglockner. Det var förfärligt jobbigt i dag och dom först 40 minutrarna är enbart uppför. Men, det ar det ju förra gången också så det måste vara bristen på näring och mat som gör att jag känner en så stor skillnad. Det blev himla tydligt av att pulsen inte ville gå upp i ens 80 % på hela passet men å andra sidan bränner man mer fett när man ligger under 😉 Så inget ont utan att det för med sig något gott…

Och belöningen för dagens slit på passet lät inte vänta på sig! Vid fikan glömde jag helt bort hur jobbigt det var 😉

Att sitta så här i goda vänners lag på söndagen är bättre än bäst 😉

När jag kom hem, sent omsider, påbörjade jag Woffegubbens middag som bestod av bulgur med wokade grönsaker och fetaost till korv stroganof…

Jag hade kunnat göra vad som helst för att få smaka…

Men när jag tittar tillbaka på samma dag i första omgången Xtravaganza så har jag i alla fall inte ännu någon ryggvärk 😉
Så det är väl bara att köra på trots viktuppgång och motig träning 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>