Femte dagen

LYCKA ÄR ATT FÅ VAKNA utan väckarklocka och så var det ju i dag eftersom det är trettondagen och ledigt från jobbet. Ute snöar ännu mer men det är ju inget man kan göra något åt, tyvärr!

Vågen visade i dag på minus nollkommaåtta kilo och när jag tittar tillbaka ”på första” femtedagen så kan jag inte göra annat än att längta till våren 😉 Jag hade gladeligen sprungit ett Blodomlopp om det bara kunde locka hit sol, värme och vår 😉

Jag drog i väg till gymmet frampå morgonkvisten och jag hade bestämt för Milon i dag. Det blev först tio minuters uppvärmning på crosstrainer, 1,3 km och där small 87 kcal av 😉
Fortsatte sedan med tre varv Milon som gav hela 336 kcal 😉

Och, tro det eller ej men sedan bokade jag tid i solariet och solade för första gången i mitt långa liv 😉 Det var ju helt fantastiskt skönt som avslappning så det kommer jag att göra fler gånger.
Jag låg där och fantiserade mig till Thailands stränder och kunde nästan känna sanden mellan tårna…

Den känslan flög dock sin kos när jag kom ut och fick skotta fram bilen från all snö som landat på den under tiden jag var på gymmet. Och när jag kom hem förstärktes den bortflugna känslan av Thailand ännu mer när jag under 50 minuters tid fick skotta mig in 😉 Å andra sidan flög säkert en och annan kalorie sin kos också 😉

6 kommentarer tillFemte dagen

  • Du SKÄMTAR med mig va? Sola solarium är det mest korkade du kan göra! Man har i alla år pratat om cancer och solarium men spiken i kistan var för drygt ett år sedan när det kom en underbyggd och väldigt seriös rapport från WHO om att det är ett direkt bevisat samband mellan den ökade användningen av solarier med den ökade förekomsten av hudcancer. Solariesolning rankas till samma högsta cancerriskkategori som tobaksrökning i Världshälsoorganisationens nyaste rapport.

    När rapporten kom stängde SATS ner samtliga sina solarier på sina gym, därför att ett gym där man vill att folk ska vårda sig och jobba mot en bättre hälsa går stick i stäv med att gå och lägga sig i dessa självmordsmaskiner!

    SOLA ALDRIG IGEN! Vill du ha en varm och skön upplevelse? Bada bubbelpool eller liknande.

  • Anna> Ja, men det var verkligen skönt och varmt 😉

  • Jag tycker också att det är skönt och varmt 🙂 Men, denna vinter har jag ännu inte solat något, däremot förra. Jag tog det ganska försiktigt med kanske 15 minuters solning varannan vecka – sann njutning är det iallafall och dessutom blir mina eksem på benen bättre av ljuset(?), så när de börjar bråka igen framåt slutet av vintern, så blir det nog en omgång till trots alla varningar om cancer. Duktig du är som står ut med soppor igen, fattar bara inte hur du pallar att träna under tiden!!! Heja, heja!

  • Snurran> Jag har ju inga eksem att skylla på 😉 Bara njutning…
    Tack, visst är det extra kämpigt att ”soppa” när man tränar men det går ju inte att göra uppehåll heller för då får man börja om på ruta noll igen när det är klart. Man får göra det man orkar – kommer i håg att under första omgången fick jag sänka vikterna rejält och blev jättebesviken 😉 Det ska jag inte bli den här gången… Utan försöka förstå att det är ”normalt”.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>