Artonde dagen

GISSA VEM SOM längtar efter att få skriva lite ”kuligare” rubriker? Dels för att dem är sanslöst tråkiga och dels över vetskapen att när jag skriver något annat – ja, då är jag färdig 😉

Min kompis vågen visade minus 0,6 i morse så jag behåller den bekantskapen ett tag till. Och snacka om den skadeglädje jag kände när jag konstaterade att jag gått ner mer i vikt sedan första omgångens artondedag 😉 Om man nu kan känna skadeglädje mot sig själv vill säga 😉 Då var det 5,3 kilo och nu är det 7,8 kilo…

Men, svårigheten är inte att gå ner – det är att bibehålla den vikt man gått ner till efter avslutat projekt! Det får bli ett senare problem för jag är ju inte där ännu men tankarna finns där.

Lunchpowerwalken i dag var inte i någon strålande sol utan snarare så grått det kan bli på en skala men den var av nöd tvungen då jag hade mycket frustration att gå av mig. Och sannerligen gjorde jag det oxå och minsann klarnade det upp och man kunde ana solen långt däruppe när jag var på väg tillbaka till jobbet…

Efter jobbet var vi i Lerum på banken och ordnade med nytt bankfack. Vårt lilla fina bankontor ska stänga i Gråbo och slås samman med Lerumskontoret. Faktiskt en aning sorgligt då vi haft det på vårt lilla torg i 30 år! Barnen har tömt sina sparbössor där och ja, det känns som lite som en epok som är tillända 😉

Det är vilodag i dag och jag njuter i fulla drag! I morgon blir det gymmet så väskan ska packas så allt står klart i ottan i morgon. Men först ska jag nog slappa lite vid dumburken 😉

2 kommentarer tillArtonde dagen

  • Hur länge skall du köra denna gången?

    Tack förresten för den värmande kommentaren hos mig häromdagen! Kram

  • Lena> Jag är ju ett riktigt fegarsle så jag har inte satt upp något mål men min förhoppning är att köra så länge så jag blir klar den här gången. Förra omgången blev 42 eller 43 dagar, har faktiskt glömt exakt hur det var. Men i dag har det varit fruktansvärt jobbigt med hunger och jag har frusit hela dagen samt varit på ett uruselt humör så…jag undrar verkligen hur jag ska kunna fortsätta. Redan i morse tog jag två soppor! Vi får helt enkelt se?
    Tack själv Lena – jag blir väldigt inspirerad av dig och dina texter och tycker att du är en riktigt kämpe! för visst är det en kamp vi ”storvuxna” för hela livet?? Vissa kan äta vad och hur som helst och ändå vara trådsmala – för mig räcker det att läsa i kokboken så går jag genast upp 7 hg 😉 Vi får helt enkelt peppa varandra!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>