Vilodag

VAR DET I GÅR, vi simmade inte ens på morgonen. Men det berodde mest på att Woffegubben, som ju skulle ut och rumla på kvällen, genast antog mitt förslag om sovmorgon. Nu blev det verkligen inte sent men det visste vi ju inte på morgonen 😉 Inte ens stegmässigt blev det något att skryta över, 4 385 på en hel dag!

Men man kan ju inte ha två vilodagar i rad…så i dag bar det iväg till gymmet igen. Jag körde 30 minuter (2,7 km) uppvärmning på löpbandet, 60 minuter styrka och avslutningsvis 60 minuter (5,2 km) motion på löpbandet. Och stegen i dag kommer upp i 16 604 samt då dom sedavanliga 2 400 stegen omräknade från morgonens sim. Det bör väl ge cirka 19 004 steg 😉

Woffe hade minsann klippt både håret (ja, hos frisören då förstås) och gräset när jag kom hem så hans stegeri slutade på 9 780.

3 kommentarer tillVilodag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>